Har du en litt ny ovn som kan stilles til ikke mer enn 50 grader, er dette et perfekt sted å heve brød og boller, m.m!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
 

2 Responses to Ovnen er et lunt sted

  1. Tor Erik sier:

    Jeg hever i ovn, uten å skru den på. Ovnen fungerer som en «deadbox» og sikrer at man ikke får trekk på den. Trekk er deig og gamle damers verste fiende.
    Det kommer varme fra gjæringsprosessen også, men om man har det travel kan det også være en ide å skur på lyset for litt ekstra varmeproduksjon.

  2. ida sier:

    Jeg pleier å følge dette trikset, men i tillegg tar jeg og fyller en langpanne med vann, og sette nederst i ovnen. Da får deigen den fuktighet den trenger :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>