Ordentligmat.no
If you enjoyed this article, please consider sharing it!
One Response to Er du ute etter hvitløkssmak?
Tips og triks
Dersom du salter posesuppene dine
Så spiser du garantert for mye salt. På tide å rekalibrere smaksløkene?Siste kommentarer i bloggen
- Arnt Bless til Hvordan lage pancetta (bacon)
- Hanne Önen til Enkel, saftig, grillet kylling
- Julie Henriksen til Spis mat, ikke for mye, mest planter
- Thor Erik Just Olsen til Norske matblogger
- Haakon til Hjemmelaget majones på to minutter
- Kristine til Lammelår på fransk – med ramsløk
- Morten til Hvordan lage pancetta (bacon)
- Fred Ivar Wilhelmsen til Hjemmelaget majones på to minutter
- Arne Svendsen til Snacksy scampi
- Magne til Hvordan lage pancetta (bacon)
Mest lest
- Hjemmelaget majones på to minutter
- Hjemmelaget eggesalat: billig, enkelt og supergodt
- Snacksy scampi
- Ovnsbakte grønnsaker, en vintervinner
- Hvordan lage pancetta (bacon)
- Verdens beste tomatsaus
- Slik brygger du øl på kjøkkenbenken
- Blomkålpuré
- Hvordan lage Risotto (grunnoppskrift)
- Ertepuré - enkelt luksustilbehør
Våre anbefalinger
Jeg har ofte brukt en lignende variant når jeg vil ha hvitløkssmak i kalde retter, men jeg synes det er enda enklere å sette hel hvitløk i ovn på 200 grader i 20 min. Slipper oljesøl:)