En liten time med videoer fra mannen som lærte meg å bake, og jeg garanterer at du plukker opp oppskrift eller ett tips eller to.
En liten time med videoer fra mannen som lærte meg å bake, og du plukker garantert opp enoppskrift eller ett tips eller to.

Det nærmer seg feiring av ett års dag for min karriere som brødbaker. Ikke at jeg ikke har bakt før, men siden sensommeren / høsten i fjor, har brorparten av det daglige brødet vært hjemmebakt. Å bake brød er tilfredstillende på mange nivåer, gir en helt annet forhold til det man spiser, og det er ikke veldig vanskelig.

Da jeg startet med hjemmebakt, var denne videoserien fra EveryonesItalian.com en svært så nyttig inspirasjon og lærekilde. Vår amerkansk-italienske venn under har både entusiasmen og kunnskapen som skal til for å formidle det mest grunnleggende man bør vite om brødbaking. Samtidig besvarer han til stadighet spørsmålet som så sjeldent adresseres i slike sammenhenger: «Hvorfor gjør man som man gjør?»

Ikke la deg skremme av formelinnledningen, det vil bli klart etterhvert.

Plukk med deg de tipsene fra mannen som lærte meg å bake brød.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lv4RB6lcfck[/youtube]

«Do not be intimidated by the sticky dough»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M4JDtl3oJFc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o-3iBoGYfHE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XuzIPNkebNQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CEZphFE4_rg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1zlNXwMqS8g[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dyjjb9P4E5s[/youtube]

En liten time, og så mye bedre på brødbaking.

(bildet er CC fra Flick John Loo)