Ordentligmat.no
Matjournalist i New York Times: Mark Bittman bruker 20 minutter på hva som er galt i matverdenen i dag. Et tankevekkende foredrag, og definitivt noe gode råd.
Eat food, eat real food. -too much meat, too few plants; too much fast food, too little home cooking
Plussmat ala slankemat og alskens er en ting, men la oss begynne i riktig retning. Om man starter med å kjøpe ting som ikke inneholder ingredienser, så er oddsen høyere for at det nettopp er en ingrediens du har kjøpt. Ordentlig mat, fordi et sted man vi begynne.
Vi kunne vel knapt sagt det bedre selv, selv om det er litt kjipt med det kjøttet.
Et godt innlegg i en viktig debatt, og vel verdt tiden klippet tar

If you enjoyed this article, please consider sharing it!
One Response to Spis mat, men spis ordentlig mat.
Tips og triks
Du kan fremskynde modningen
til avocadoer med å legge de i en plastpose sammen med et eple, en banan eller en pære.Siste kommentarer i bloggen
- Arnt Bless til Hvordan lage pancetta (bacon)
- Hanne Önen til Enkel, saftig, grillet kylling
- Julie Henriksen til Spis mat, ikke for mye, mest planter
- Thor Erik Just Olsen til Norske matblogger
- Haakon til Hjemmelaget majones på to minutter
- Kristine til Lammelår på fransk – med ramsløk
- Morten til Hvordan lage pancetta (bacon)
- Fred Ivar Wilhelmsen til Hjemmelaget majones på to minutter
- Arne Svendsen til Snacksy scampi
- Magne til Hvordan lage pancetta (bacon)
Mest lest
- Hjemmelaget majones på to minutter
- Hjemmelaget eggesalat: billig, enkelt og supergodt
- Snacksy scampi
- Ovnsbakte grønnsaker, en vintervinner
- Hvordan lage pancetta (bacon)
- Verdens beste tomatsaus
- Slik brygger du øl på kjøkkenbenken
- Blomkålpuré
- Hvordan lage Risotto (grunnoppskrift)
- Ertepuré - enkelt luksustilbehør
Våre anbefalinger
Bittman har forøvrig en fin blogg. http://bitten.blogs.nytimes.com/