Ordentligmat.no
Stress å skrelle ingefær?
4 Responses to Stress å skrelle ingefær?
Tips og triks
Sjekk om egget er ferskt
Fyll et litermål med vann, legg egget oppi. Ligger det på bunnen med den butten enden ned, eller på siden er det spisbart. Står den butte enden i været bør det hardkokes eller brukes til baking. Flyter det er det dårlig og bør kastes.Trending Posts
-
Hvordan lage pancetta (bacon)
By Tor Erik | 122 Comments -
Verdens beste rosenkål
By Tor Erik | 8 Comments -
Hjemmelaget majones på to minutter
By Tor Erik | 101 Comments -
Snacksy scampi
By Rune Smistad | 28 Comments -
Lag din egen hjemmelagde kjøttdeig
By Tor Erik | 8 Comments -
Hjemmelaget pålegg: Skinke (svinesteik)
By Rune Smistad | 21 Comments -
Hjemmelaget smør (bygårdssmør)
By Rune Smistad | 38 Comments -
Er natriumnitritt farlig?
By Tor Erik | 27 Comments -
Raske perfekte friterte poteter eller pommes frites
By Tor Erik | 18 Comments -
Ovnen er et lunt sted
By Rune Smistad | 2 Comments
-
Våre anbefalinger
Skrape av skallet?
Stemmer
En liten «rotkniv» er enda lettere.
Eg synast det er aller lettast med ein vanleg gulrot- eller potetskrellar.