Ordentlig matpapir!
Vi har blitt kokebok! Ti bloggere, en dame med en drøm, og en god del måneder med hardt arbeid resulterer i dag i kokeboken «Matmisjonen». Dette er babyen til Hanne Stensvold og vi i ordentligmat.no har fått æren av å bidra med to kapitler. Ordentlig mat er et gjennomgående fokus, og boken gir et inspirerende og lærerikt innblikk i det som driver den stadig økende floraen av matbloggere i Norge.
I oppskrifter og tekster hylles de gode råvarene, hobbykokken og ekte matglede. Det handler om mattradisjoner, ren og naturlig mat, mat og miljø, slow food, økologisk og kortreist mat. Boken inneholder lekre oppskrifter på ekte og naturlig mat – alt fra langstekt lammelår, kylling i vin, sushi, bondeomelett, eltefritt ostebrød, linsecurry, tomatpesto, vafler, karamellisert eplemos mm. Med oppskrift på ingefærøl og spritser og oversikt over naturlig vin.
Vi bøyer oss i støvet for Hanne redaktør (sjekk bloggen hennes matmisjonen.no)

Tips og triks
Du kan fremskynde modningen
til avocadoer med å legge de i en plastpose sammen med et eple, en banan eller en pære.Trending Posts
-
Hvordan lage pancetta (bacon)
By Tor Erik | 122 Comments -
Verdens beste rosenkål
By Tor Erik | 8 Comments -
Snacksy scampi
By Rune Smistad | 28 Comments -
Hjemmelaget majones på to minutter
By Tor Erik | 101 Comments -
Lag din egen hjemmelagde kjøttdeig
By Tor Erik | 8 Comments -
Hjemmelaget pålegg: Skinke (svinesteik)
By Rune Smistad | 21 Comments -
Hjemmelaget smør (bygårdssmør)
By Rune Smistad | 38 Comments -
Er natriumnitritt farlig?
By Tor Erik | 27 Comments -
Ovnen er et lunt sted
By Rune Smistad | 2 Comments -
Raske perfekte friterte poteter eller pommes frites
By Tor Erik | 18 Comments
-
Våre anbefalinger