20121108-002104.jpg

Uvurderlig å ha på lur, en fantastisk favoritt for barn, og samtidig verdens korteste oppskrift. Ikke en snau lovnad, men sant som det står skrevet.

Dagens oppskrift er så kort at å komme opp med noe å skrive er en betydelig større utfordring enn oppskriften i seg selv. Likevel er det et fåtall som har prøvd dette selv. Det er så enkelt og kjapt at om man ikke leser nøye, kan det passere uten at man ser det. Dette er og har vært en vinner gjennom siste året, både for voksne og barn:

Ingredienser:

Druer. Grønne eller blå. Blå er penest.

Oppskrift:

Putt dem i frysen.

 

Jepp. Frosne druer.

Druene blir som kremet sorbet, og oppfattes som søtere enn vanlige druer. De kan spises rett fra frysen. De er kjølende, og overhodet ikke harde. Legg hele klasen inn eller plukk dem i en skål. De passer til alt som druer ellers kan passe til, og er strålende bare for seg selv. Holdbarheten er selvsagt mangedoblet, og du vil bli overasket over hvor god responsen er fra dem rundt deg.

Skal du virkelig flotte deg, spis dem sammen med mørk sjokolade.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email
 

2 Responses to Verdens korteste oppskrift

  1. Magnus sier:

    Virker fristende og så enkelt, men det blir enda bedre og sunnere med økologiske druer. De er nemlig en av de mest sprøytegiftbehandlete varene som er å få. Coop Mega bruker å ha en økovariant, de har for øvrig samme pris på all øko-frukt og grønt.

  2. Mette sier:

    Smart tips! Jeg har faktisk druer i frysen, som ble fryst ned med tanke på smoothie en gang da fruktskålen var overfylt… Men smoothie gidder jeg jo nesten aldri å lage likevel.

    Nå har jeg fått en god unnskyldning for å kjøpe litt mørk sjokolade også!