Hvordan lage pancetta (bacon)

By Tor Erik / 22. februar 2009 / 122 Comments

Hjemmelaget majones på to minutter

By Tor Erik / 15. november 2009 / 101 Comments

Sous Vide: Komplett kokekontroll

By Tor Erik / 24. juni 2009 / 65 Comments

Matvalg 2010: Kan vi endre verden?

By Tor Erik / 3. januar 2010 / 39 Comments

Hjemmelaget smør (bygårdssmør)

By Rune Smistad / 6. september 2009 / 38 Comments

Norske matblogger

By Tor Erik / 29. oktober 2009 / 37 Comments

Sous Vide -utstyr på budsjett hjemme

By Tor Erik / 2. august 2009 / 35 Comments

Ordentlig tacokryddermix

By Lasse / 17. august 2009 / 34 Comments

Snacksy scampi

By Rune Smistad / 30. mars 2009 / 28 Comments

Er natriumnitritt farlig?

By Tor Erik / 23. september 2009 / 27 Comments
Nybakt enkelt brød

Ikke-rør brød

By Tor Erik / 21. november 2011 / 25 Comments

Andre boller

By Christine / 10. mars 2009 / 23 Comments

Verdens beste tomatsaus

By Tor Erik / 14. februar 2009 / 22 Comments

Tom Kha Gai, luksus hverdagssuppe fra Thailand

By Rune Smistad / 17. februar 2009 / 22 Comments

Video: hjemmelaget majones på to minutter

By Tor Erik / 21. februar 2011 / 22 Comments

Hjemmelaget pålegg: Skinke (svinesteik)

By Rune Smistad / 28. august 2009 / 21 Comments

Norske vinblogger

By Geir / 3. desember 2009 / 18 Comments

Hvordan lage Risotto (grunnoppskrift)

By Tor Erik / 13. desember 2009 / 18 Comments

Raske perfekte friterte poteter eller pommes frites

By Tor Erik / 13. august 2010 / 18 Comments

Ramsløkpuré

By Rune Smistad / 9. juni 2009 / 17 Comments

Brødbaking for latsabber

By Christoffer / 27. september 2010 / 17 Comments

Hjemmelaget eggesalat: billig, enkelt og supergodt

By Tor Erik / 1. november 2009 / 16 Comments

Oppgrader din Silvia med en PID

By Rune Smistad / 30. mai 2011 / 15 Comments

Et godt alternativ til engangsgrill

By Tor Erik / 24. mai 2009 / 14 Comments
Grilllet kylling Thomas Keller Bouchon

Enkel, saftig, grillet kylling

By Tor Erik / 14. september 2010 / 14 Comments

Hemmeligheten bak perfekt eggerøre

By Tor Erik / 14. juli 2009 / 12 Comments

Slik brygger du øl på kjøkkenbenken

By Rune Smistad / 19. august 2012 / 12 Comments

Anmeldelse: Familiekokeboka

By Rune Smistad / 11. desember 2009 / 11 Comments
Vet du hva du spiser?

Matvalg april: Vet du hva du spiser?

By Rune Smistad / 30. april 2010 / 11 Comments

Blomkålpuré

By Tor Erik / 16. september 2009 / 10 Comments
Fiskefaksimile fra BA

Matvalg 2010 Februar: Sjømat, godt for alt?

By Tor Erik / 7. februar 2010 / 10 Comments

Matvalg mai: Sunn mat?

By Rune Smistad / 30. mai 2010 / 10 Comments

Verdens beste frossenpizza del I: pizzabunn

By Tor Erik / 7. februar 2009 / 9 Comments

Fet fredag: Hjemmelaget hamburger

By Tor Erik / 29. mai 2009 / 9 Comments
1.5 år og sushi i solen = lykke

Matvalg mars: Barn og mat.

By Tor Erik / 25. mars 2010 / 9 Comments

Lasses lasagneoppskrift

By Lasse / 19. februar 2009 / 8 Comments

Speket andebryst (tørrsaltet)

By Tor Erik / 20. april 2009 / 8 Comments

Skaff deg et skjerpestål

By Tor Erik / 22. juni 2009 / 8 Comments

Lag din egen hjemmelagde kjøttdeig

By Tor Erik / 2. september 2009 / 8 Comments

Skrell egg uten å skrelle

By Tor Erik / 18. oktober 2009 / 8 Comments

Verdens beste rosenkål

By Tor Erik / 19. oktober 2009 / 8 Comments

Torsk med ramsløk og fennikel

By Rune Smistad / 13. juni 2009 / 7 Comments
Espresso video

Den perfekte espresso

By Tor Erik / 8. februar 2010 / 7 Comments

Ertepuré – enkelt luksustilbehør

By Rune Smistad / 21. februar 2010 / 7 Comments
Matvalg august 2010: Matkultur

Matvalg 2010 august: Mat og kultur

By Tor Erik / 22. august 2010 / 7 Comments

Verdens beste frossenpizza del III

By Tor Erik / 3. mars 2009 / 6 Comments

Ertesuppe med en liten vri.

By Tor Erik / 18. mars 2009 / 6 Comments

Fet fredag, Nachos

By Lasse / 27. mars 2009 / 6 Comments

Mysteriet Wiener Melange

By Lasse / 8. september 2009 / 6 Comments

Verdens raskeste eggerøre?

By Tor Erik / 6. oktober 2009 / 6 Comments