Norsk mat-Twitter avis

Følg med på dagens tweets fra norske matbloggere i denne paper.li-publikasjonen: The mat-twitter Daily. Basert på Ordentligmat sin liste over norske matbloggere på Twitter, genereres en automatisk prioritert liste over toppsakene, morgen og kveld. Den avis-liknende layouten, som henter inn lenkede data i Twitter-meldingene gjør det litt lettere å lese og holde seg oppdatert, uten å klikke å mye frem og tilbake. Har du en iPad kan du også legge inn listen i FlipBoard og få en liknende løsning der om du vil.

Sjekk lisen med navn på bidragsyterne, og meld oss på Facebook, Twitter eller i kommentarfeltet her, om du mener noen gode matfolk mangler! Vårt mål er å tilby en best mulig oversikt over norske bloggere og andre kilder om mat på nett.

Om du skulle glemme adressen til siden, så publiserer vi hver dag en liste over dagens toppsaker på Twitter. Følg oss derfor på Twitter for å holde deg oppdatert over hva som skjer på nett i mat-Norge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

14 Responses to Norsk mat-Twitter-avis

 1. Skamløst promoterer jeg vår matblogg, Den late ku, sin Twitter-konto.

 2. ina sier:

  Så hyggelig at Mat på Bordet er med i mat-twitter daily – tusen takk!
  Fin, fin start på uken :)))

 3. Rune sier:

  Palatist (http://palatist.wordpress.com/), blogg av @henrikjh er lagt til. Flere gode ting å hente der!

 4. Rice(Rush) sier:

  Legg gjerne til Rice.no, så blir vi glade! Twitter: @rice_no

 5. Tone sier:

  Hei!
  Er så freidig at jeg promoterer min matblogg wwww.gurkemeie.blogspot.com med tilhørende twitterkonto http://twitter.com/#!/ToneRegine

 6. cortado sier:

  den er god Tone 🙂

 7. Hei!

  Vil tipse om vår nettside om sunn matglede og sunn fornuft, Matersunt.no. Sjekk oss ut! Vi blir beæret om det er plass til oss i twitter-listen deres. Takk for en fin nettside!

  Mvh

  Ragnhild Lorentzen

  Ernæringsfysiolog, Matersunt.no