Norsk mat-Twitter-avis
Følg med på dagens tweets fra norske matbloggere i denne paper.li-publikasjonen: The mat-twitter Daily. Basert på Ordentligmat sin liste over norske matbloggere på Twitter, genereres en automatisk prioritert liste over toppsakene, morgen og kveld. Den avis-liknende layouten, som henter inn lenkede data i Twitter-meldingene gjør det litt lettere å lese og holde seg oppdatert, uten å klikke å mye frem og tilbake. Har du en iPad kan du også legge inn listen i FlipBoard og få en liknende løsning der om du vil.
Sjekk lisen med navn på bidragsyterne, og meld oss på Facebook, Twitter eller i kommentarfeltet her, om du mener noen gode matfolk mangler! Vårt mål er å tilby en best mulig oversikt over norske bloggere og andre kilder om mat på nett.
Om du skulle glemme adressen til siden, så publiserer vi hver dag en liste over dagens toppsaker på Twitter. Følg oss derfor på Twitter for å holde deg oppdatert over hva som skjer på nett i mat-Norge.

14 Responses to Norsk mat-Twitter-avis
Tips og triks
Er du ute etter hvitløkssmak?
Men vil ikke ha den skarpe smaken og lukten? Legge fedd med skallet på i en gryte med litt olivenolje i bunnen og bak dem på svak varme i 30 min. Rist dem litt rundt innimellom.Siste kommentarer i bloggen
- Arnt Bless til Hvordan lage pancetta (bacon)
- Hanne Önen til Enkel, saftig, grillet kylling
- Julie Henriksen til Spis mat, ikke for mye, mest planter
- Thor Erik Just Olsen til Norske matblogger
- Haakon til Hjemmelaget majones på to minutter
- Kristine til Lammelår på fransk – med ramsløk
- Morten til Hvordan lage pancetta (bacon)
- Fred Ivar Wilhelmsen til Hjemmelaget majones på to minutter
- Arne Svendsen til Snacksy scampi
- Magne til Hvordan lage pancetta (bacon)
Mest lest
- Hjemmelaget majones på to minutter
- Hjemmelaget eggesalat: billig, enkelt og supergodt
- Snacksy scampi
- Ovnsbakte grønnsaker, en vintervinner
- Hvordan lage pancetta (bacon)
- Verdens beste tomatsaus
- Slik brygger du øl på kjøkkenbenken
- Blomkålpuré
- Ertepuré - enkelt luksustilbehør
- Hvordan lage Risotto (grunnoppskrift)
Våre anbefalinger
Skamløst promoterer jeg vår matblogg, Den late ku, sin Twitter-konto.
Herved lagt til 🙂
Så hyggelig at Mat på Bordet er med i mat-twitter daily – tusen takk!
Fin, fin start på uken :)))
🙂
Good one Rune!
Her er matbloggen min: http://kjoekkentjeneste.blogspot.com/
Og her er jeg på twitter: http://twitter.com/#!/InaShelby
🙂
Her er matbloggen min: http://kjoekkentjeneste.blogspot.com/
Og her er jeg på twitter: http://twitter.com/#!/InaShelby
Du er inne 🙂
Palatist (http://palatist.wordpress.com/), blogg av @henrikjh er lagt til. Flere gode ting å hente der!
Legg gjerne til Rice.no, så blir vi glade! Twitter: @rice_no
rice_no er inne!
Hei!
Er så freidig at jeg promoterer min matblogg wwww.gurkemeie.blogspot.com med tilhørende twitterkonto http://twitter.com/#!/ToneRegine
den er god Tone 🙂
Hei!
Vil tipse om vår nettside om sunn matglede og sunn fornuft, Matersunt.no. Sjekk oss ut! Vi blir beæret om det er plass til oss i twitter-listen deres. Takk for en fin nettside!
Mvh
Ragnhild Lorentzen
Ernæringsfysiolog, Matersunt.no