Mikkeller Warrior Single Hop IPA

Bildet er fra http://legalbeer.com

Anbefales på det sterkeste!!! Vår danske guru av en nomadebrygger, Mikkeller, har her truffet spikeren på hodet – i et Belgisk bryggeri. Dette er et klasseeksempel på amerikansk IPA. Flott syrlighet, nesten fruktig, og en veldig fin humlearoma. Bikker over i citrus.

Veldig god og kremete «øl»-feeling i munnen.  En fin bitter, men ikke for voksen, ettersmak av Warrior-humlen følger opp.  Skikkelig tykt skum og grumsete looks, med en fin kobber-aktig farge. Passer strålende både alene og til mat. I klasse med Ægir IPA på nytelsesskalaen!

Liker du IPA, og ikke bryr deg om at en 0,33 flaske koster nesten 100 spenn, så er dette en høydare!! (Henrik Pub og Vinstove har denne i Bergen)

PS! Snart kommer Mikkeller Beer Geek Brunch (laget på Nøgne Ø) til en pub nær deg i Bergen!  Ikke noe med IPA å gjøre, men en begivenhet 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

2 Responses to Mikkeller Warrior Single Hop IPA

  1. TheStig sier:

    Runesmi:
    Fedi sjørøverbrygg, men hvilken avtale har du med sjefsbloggeren som gjør at literpris på 300 spenn går igjennom sensuren? Jeg må jo for svingende forholde meg til 150/ 0,75 liter. Jeg skal melde det.