Bruk et høyt litermål, eller beholder som passer til. Det er den raskeste og enkleste måten å få fin konsistens på majonesen… og til å blande i ingredienser som hvitløk f.eks. Oppskrift på hjemmelaget majones

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagged with:
 

2 Responses to Bruk stavmikser til aioli

 1. Mariann sier:

  Aioli er kjempegodt!

  Vi har Braun stavmikser i husholdningen, og vispen på denne har mistet nesten alle «strengene» sine, det er bare to igjen! Vi har brukt det høye litermålet som følger med + glassmugge et par ganger. Vi har laget aioli ofte, men nå er det helt håpløst! 🙁

  Noen som vet hvorfor den blir ødelagt!?

  • Rune sier:

   Mulig, Braun ikke holder kvaliteten da – selv om mine erfaringer med deres kjøkkenprodukter er veldig gode. Men du trenger ikke vispen til å lage aioli, du kan bruke hakkeren/kniven 🙂