[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UXSxJF43XGA[/youtube]

Food Inc er like rundt hjørnet, filmen som kan ende opp som en slags ”Bowling for Columbine” for matfolket er svært inspirert av den nye subjektive  dokumentartrenden, og det skal ikke lange titten på traileren til før du skjønner hvor de vil. Maten vi spiser er ikke veldig bra, feil folk dikterer standardene og det er veldig lite naturlig ved industriproduksjon av mat.

Vi har sagt det før: fanatisme ligger ikke for oss, vi handler normal mat på normale butikker, men det skader ikke å tenke seg om. At utvalget krymper fordi McDonalds og fast food er kongene på matberget er bekymringsverdig, og det er kanskje en grunn til å endre litt på hva du putter i fjeset?

Food inc: er sannsynligvis en film du bør få med deg om du spiser mat.

Norske Smaken av hund kan kanskje allerede nå gi en pekepinn på hvilken mottagelse filmen vil få her til lands.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

2 Responses to Food Inc: obligatorisk for deg som spiser mat

  1. Smaken av hund hadde jo definitivt sine sider.

  2. […] en viss interesse for hva som ligger bak det vi putter i oss. Matvalgene vi tar, får konsekvenser. Filmer som Food inc. og bøker som Den hemmelige kokken forteller oss at noen av dem er betydelig mer alvorlige enn vi […]