er et supert sted å bake ut en brøddeig eller lignende. Det er lett å gjøre rent – siden det er glass – og du har lys rett over 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

4 Responses to Keramiske koketopper

 1. Eirik sier:

  Etterpå er det bare å sette platene på 1, så hever det seg også 🙂

  Men hvordan er dette i forhold til å kna en litt tung deig, siden det er glass er det vel begrenset med press du kan legge i knaingen?

  • Rune Smistad sier:

   Nå skal man være forsiktig med varme og heving, blir det for varmt på et punkt dør gjærsoppen. Men i forhold til tung deig, så kan du ha et poeng. Har du en kjempesvær deig, og kanskje en skikkelig bakstefjøl, så velger du den. Mitt innspill er kanskje mer for hverdagsbaksten på et trangt bykjøkken.

 2. bava sier:

  Men hva med det stuffet (Mr Muscle Keramikrent for min del) man polerer platen med…? Dere vasker vel det av først?

  • Rune Smistad sier:

   Godt poeng! Nå har ikke jeg brukt annet enn spritrens på min plate på årevis, men jeg skulle kanskje tatt vfare på den på en annen måte. Min erfaring er nå at kokeplaten kanskje er den reneste flekken på hele benken, men jeg vil for all del tenke på at jeg ikke knadde deig rett oppi Mr. Muscle!!